MVSA

Het succes van cava

 • mvsa3
 • mvsa4
 • mvsa5
 • mvsa3

 

mvsa2logo

Cava is nog steeds trendy & hip en blijft een hype bij de Belgen. De afgelopen jaren kende deze sprankelende wijn uit Spanje een enorme groei en nog nooit is er zoveel vraag geweest naar deze lekkere en betaalbare bubbels!

Ook bij Hasselt Millésime behoort MVSA cava zonder enige twijfel tot een van de meest succesvolle producten in ons gamma! Reeds vanaf het prille begin van de cava-hype waren we aanwezig met een kwalitatieve en mooi gepresenteerde MVSA cava. Door onze constante zorg voor kwaliteit, aandacht voor een “perfect serve” en oog voor innovatieve en hedendaagse marketingmaterialen, is het merk MVSA uitgegroeid tot marktleider binnen het ontrade-segment. 

Met MVSA willen we iedereen laten genieten van betaalbare bubbels… dus verwen jezelf en geniet van deze alledaagse luxe! 

 • MVSA [musa] staat voor creativiteit, kunst, passie, … Kortom een inspiratiebron voor lichaam en geest! Laat onze gouden bubbels je meevoeren naar de charmes van Barcelona, de bakermat van MVSA, en ervaar hoe deze heerlijke cava al je zintuigen prikkelt.

  Grote en vernieuwende Spaanse kunstenaars als Salvador Dali, Joan Miró en Pablo Picasso zijn de rode draad doorheen het MVSA verhaal. Zij belichamen de kernboodschap “Follow yovr impvlse” . Bij MVSA draait alles rond beleving, sfeer en het prikkelen van zintuigen…. Laat MVSA cava jou inspireren zoals een muze een kunstenaar inspireert.

  Let a glass of MVSA inspire you to “follow yovr impvlse”!
 • "Effervescents du Monde 2010" (uit Frankrijk) kende de zilveren medaille toe aan de Cava MVSA Brut van Vallformosa. Lees meer.

  Concours Mondial Bruxelles kende in 2012 en 2011 een gouden medaille toe aan Cava MVSA Brut Nature en Cava MVSA Brut